Bel:0622264424
Volg ons:
Yes, ik mag jullie allemaal weer masseren!!

Yes, ik mag jullie allemaal weer masseren!!

Op woensdag 3 maart heb ik de eerste klanten weer mogen ontvangen na de 2de lockdown. Het voelt goed om weer aan de slag te gaan en jullie te kunnen helpen met ontspanning en klachtgerichte behandelingen.

De triagevragen vooraf blijven, evenals het ontsmetten van de handen. Ook het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en bij massage in rugligging. De ruimte wordt extra gereinigd en geventileerd na elke behandeling. Want we zijn er nog niet, volgens Rutte en de Jonge.

Wat voor u fijn is om te weten, dat ik op donderdag 25 februari mijn eerste vaccinatie heb gehad en op 17 mei mijn tweede krijg. Het komt goed uit dat ik deze net ontvang voor de heropening.

Heeft u nog geen vaccinatie ontvangen dan mag ik toch masseren als ik de voorwaarden hanteer. Het is belangrijk dat zowel u als ik ons veilig voelen.

Als er ziekteverschijnselen zijn en u hebt een afspraak staan dan kunt u deze nog steeds kosteloos annuleren.

Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via telefoon of e-mail. Het kan nu weer!!

Toos Heeffer
Massagepraktijk Effleurage
toos@massagepraktijk-effleurage.nl
06-22264424


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *