Bel:0622264424
Volg ons:
Wat je echt moet weten over Stoelmassage

Wat je echt moet weten over Stoelmassage

Voor mensen die zich niet graag ontkleden maar wel behoefte aan ontspanning hebben, is stoelmassage een ideale oplossing. De behandeling wordt gegeven op het hoofd, nek en schouders, armen, handen en de rug. Het brengt je, naast ontspanning, beter in balans, het bevordert je bloedsomloop en het laat de energiebanen beter stromen.

Houding
De meeste behandelingen vinden plaats op een tafel. De stoelmassage wijkt hiervan af. Deze wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Je zit daar licht voorovergebogen op en je steunt op je scheenbenen. Je kleding mag je daarbij aanhouden. Doordat er geen olie gebruikt wordt, krijg je ook geen vette kleding of haren.

Op het werk
Doordat je de kleding aanhoudt is deze massage zeer geschikt om op het werk te geven. Vooral als je zware arbeid verricht waarbij je veel en zwaar moet tillen, zoals in magazijnen, ziekenhuizen of verzorgingshuizen.

Op kantoor kan deze korte ontspannende maar ook activerende massage alle werk gerelateerde klachten, zoals stress en RSI, helpen te verlichten of te voorkomen.

Als de sessie op het werk plaatsvindt, wordt als afsluiting nog activerend gemasseerd zodat je weer alert bent als je terugkeert op je werkplek. Ook voor degenen die na deze massage naar huis gaan en dus deelnemen aan het verkeer is dit activerende gedeelte van belang.

Wanneer is het niet geschikt?
Voor zwangere vrouwen, of zij die zwanger proberen te worden is deze massage niet geschikt omdat er op een aantal punten gewerkt wordt die contractie van de baarmoeder kunnen veroorzaken.

Voor bijna elke volwassene is deze stoelmassage dus geschikt. Ze duurt maar 20 minuten en neemt dus niet veel van je tijd in beslag. Goed zijn voor jezelf begint bij een ontspannende stoelmassage.