Bel:0622264424
Volg ons:

Ontspanningsmassages

Ben je er aan toe om jezelf lekker te verwennen of wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur met zijn stress en spanningen? Daarvoor bied ik verschillende massagebehandelingen aan om die wens in vervulling te laten gaan.

Ontspanningsmassages zorgen ervoor dat je spieren ontspannen en de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dit heeft een direct effect op je lichaam en geest, waardoor je helemaal tot rust komt en je na afloop een frisse kijk op de wereld hebt.

De kracht van de behandelingen is te omschrijven als zacht tot gemiddeld. Lange zachte strijkingen worden afgewisseld met middel tot stevige knedingen afhankelijk van uw voorkeur.. Het verschil tussen de soorten ontspanningsmassages zit hem in de lichaamsdelen die gemasseerd worden en het al dan niet gebruiken van olie of wax.

Massages

Full Body Massage
Dit is een uitgebreide lichaamsmassage met massageolie in een geur naar keuze. Bij deze massage worden de armen, handen, benen, voeten, en rug gemasseerd zodat er een totale ontspanning ontstaat. Huid en spieren ontspannen zich door het toepassen van strijkingen en lichte knedingen afgewisseld met diverse technieken. De massage zorgt ervoor dat je loskomt van de dagelijkse stress die zich vastgezet heeft in lichaam en geest. Ook zorgt de massage voor een goede doorbloeding en energiedoorstroming.
Stoelmassage
Stoelmassage is een korte ontspannende maar ook klachtgerichte massage ter preventie of behandeling van alle werk gerelateerde klachten. Deze massage wordt gegeven over de kleding heen op het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen.
Lomi Lomi
Lomi Lomi is een unieke en ontspannende massage die zijn oorsprong heeft in Hawaii. De massage zorgt ervoor dat energiestromen verbeteren en helpt blokkades op te lossen. De massage wordt gegeven in vloeiende, ritmische bewegingen met de handen, onderarmen en ellebogen. Verschillende delen van het lichaam worden tegelijkertijd gemasseerd, waarbij veel olie gebruikt wordt. Bij de Lomi Lomi tafelmassage wordt het lichaam minimaal afgedekt om de flow van de massage niet te belemmeren.
Klassieke Massage

In deze ontspanningsmassage worden de zes basisgrepen toegepast, vandaar de naam klassieke massage. Het eerste deel van de massage is gericht op een betere doorbloeding en wordt zonder olie uitgevoerd. Daarna volgt een ontspanningsmassage waarbij olie naar keuze gebruikt wordt. Deze massage geeft je de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken. Wat is er fijner dan heerlijk te ontspannen en te genieten van een rustgevende massage onder het genot van zachte muziek.

Fibromyalgie Massage
Het verloop van de ziekte Fibromyalgie is erg grillig en kent veel klachten. De frequentie en de stevigheid van de massage gebeurt volledig in overleg. Zo kan er gekozen worden voor een klachtgerichte of ontspannende behandeling.
Lomi Lomi gezicht
Trakteer jezelf eens op een Lomi Lomi gezichtsmassage. De massage is gericht op pure ontspanning. Deze verwenbehandeling zal extra aandacht schenken aan de gezichtsspieren, om de zuurstofstroom te verbeteren, door gebruik te maken van vloeiende Lomi Lomi massagetechnieken in combinatie met heerlijke kokosolie. Dit is geen standaard gezichtsbehandeling, maar een perfecte behandeling voor iemand die op zoek is naar een ultieme massage-ervaring voor het gezicht, decolleté, nek, schouders en armen.
Chinese Voetmassage

Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest. Ze brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Dit gebeurt met de handen en de Chinese voetmassagestick. Het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en eventuele blokkades worden opgeheven. De massage zorgt ervoor dat je vitaal en gezond blijft, het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Na afloop voel je je totaal ontspannen.

Hoofdmassage
Tijdens de hoofdmassage worden de schouders, nek en hoofdhuid gemasseerd. Er wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd.
Burn-out massage
Iemand met een burn-out is letterlijk aan het einde van zijn latijn. Dit uit zich in enorme vermoeidheid, sterke prikkelgevoeligheid, niet meer kunnen ontspannen, slecht slapen, diverse lichamelijke, emotionele en mentale klachten, niet meer kunnen presteren, geen concentratie meer, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, angsten en overal tegenop zien en  een totaal ontregeld stresssysteem. Een ontspannen burn-out massage geeft verlichting en levert een bijdrage aan het herstel.

Nieuwsgierig geworden naar onze andere massages?

Klik hier voor het volledige overzicht