Bel:0622264424
Volg ons:
Nieuwe praktijkruimte vanaf Februari

Nieuwe praktijkruimte vanaf Februari

Met trots kan ik jullie melden dat ik op mijn huidige adres een nieuwe massagekamer in gebruik ga nemen. Na drie jaar groei ik uit mijn jasje. Door het volgen van diverse cursussen leerde ik nieuwe technieken die meer ruimte vragen. Afgelopen jaar heb ik een massagekruk aangeschaft en die heeft ook ruimte nodig. Naast nieuwe, eigentijdse meubels is er in de nieuwe praktijkruimte een wastafel gekomen, iets wat ik zeer praktisch vind. Genoeg redenen dus om te investeren in een grotere, moderne en professionele kamer.

Nieuwe-massagekamer   meubel-massagekamer  

Infraroodlamp
Het pronkstuk in mijn nieuwe ruimte is een infraroodlamp. Deze hangt boven de tafel en kan na de massage aangezet worden in 3 standen naar keuze. Als aanvulling op de massage kun je ervoor kiezen om nog 10 minuten of langer na te genieten van de weldadige warmte van het infraroodlicht. Dit alles tegen een kleine meerprijs, die je vind onder tarieven.

De warmte van de infraroodlamp  verbetert de bloedsomloop waardoor spieren sneller herstellen. De afvalstoffen die vrij komen door de massage worden beter afgevoerd. Daarnaast zorgt infraroodstraling ook voor pijnverlichting bij spierpijn of gewrichtspijn en heeft het een positieve invloed op de huid.

In de maand februari neem ik de nieuwe massagekamer in gebruik en kun je de infraroodlamp gratis uitproberen. In de meeste gevallen kun je hiervan gebruik maken.